CCVSAR | Sesiune de recrutare voluntari
17543
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17543,ajax_fade,page_not_loaded,,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-10.1.1
 

Sesiune de recrutare voluntari

Activitate
2017, Voluntariat
Despre proiect

Universitatea POLITEHNICA din București a organizat, în perioada 30 martie – 1 aprilie 2017, a VI-a ediție a PoliFEST, un „brand” recunoscut al universității noastre, la nivel național și internațional.

 

PoliFEST a reprezentat un alt fel de contact, o altfel de abordare și deschidere față de mediul economic și social. Manifestarea a reprezentat, încă de la prima ediție, un real succes, atât ca participare, cât și din punct de vedere al conținutului său, concretizat prin elaborarea unor protocoale de colaborare în domeniul educațional și al activității de cercetare.

 

Pe tot parcursul celor 3 zile dedicate PoliFEST 2017, având nevoie de susținerea unor studenți voluntari care să se implice în activitățile centrului, echipa CCVSAR a amplasat un stand de prezentare și promovare a acestuia, desfășurând totodată și o campanie de recrutare de studenți voluntari.