CCVSAR | Discuții de seară – Succesul la feminin
17594
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17594,ajax_fade,page_not_loaded,,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-10.1.1
 

Discuții de seară – Succesul la feminin

Activitate
2018, Learning & Development
Despre proiect

Cu ocazia sărbătorilor de 1 și 8 martie, pentru a ne apropia de studentele Universității POLITEHNICA din București și pentru a crește gradul de conștientizare al acestora asupra detaliilor privind normele de etichetă, protocol, curtoazie și vestimentație, Centrul de Cultură, Voluntariat, Sport și Activități Recreative a propus organizarea unei seri destinate tinerelor, primul eveniment din seria Discuții de seară – Succesul la feminin.

 

Evenimentul s-a desfășurat la etajul 2 al Bibliotecii Centrale UPB și a avut un caracter informal, invitatele putând să socializeze la o cafea si o mică gustare.

 

Cu sprijinul acordat de Asociația AMICUS, CCVSAR a propus o agendă a evenimentului, care a cuprins organizarea unei întâlniri legată de Ziua Internațională a Femeii, având ca temă de discuție eticheta în societate și modă.

 

Prima invitată, doamna Cristina Turnagiu Dragna – formator acreditat în comunicare, etichetă, protocol şi ceremonial a susținut un curs scurt legat de eticheta în societate, protocol, curtoazie, prima impresie(percepție și reputație), apariție, salut(nume, prezentare, strânsul mâinii) și elemente ale comportamentului non-verbal.

 

A doua invitată, doamna Alina Cernătescu – designer și fondatoarea brandului cu același nume, a vorbit despre design vestimentar, a prezentat cele 6 coduri vestimentare și situațiile în care acestea se impun, precum și aspecte legate de business-ul pe care aceasta îl conduce.