CCVSAR | Concurs național foto-video
17485
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17485,ajax_fade,page_not_loaded,,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-10.1.1
 

Concurs național foto-video

Activitate
2017, Activităţi recreative
Despre proiect

Universitatea POLITEHNICA București, prin Centrul de Cultură, Voluntariat, Sport și Activități Recreative și Sigma TV, în parteneriat cu Uniunea Națională a Studenților din România, și-a propus să contribuie la promovarea importanței gândirii, rodului și domeniilor inginerești. Realizările inginerilor fac posibil traiul de zi cu zi – bunurile de care ne folosim, locuințele, spațiile și echipamentele de lucru, mașinile, mijloacele de comunicare, pe scurt lumea materială în care trăim și lucrurile care ne înconjoară și care ne sunt deopotrivă necesare reprezintă munca și rodul gândirii inginerilor.

 

Astfel, pentru a-și aduce aportul la creșterea gradului de conștientizare în ceea ce privește rolul esențial al profesiei de inginer, Universitatea POLITEHNICA din București, prin Centrul de Cultură, Voluntariat, Sport și Activități Recreative și Sigma TV, a organizat în perioada 9 noiembrie – 15 decembrie 2017 un concurs național foto-video adresat studenților, având un mecanism de funcționare foarte simplu: studenți înscriși la orice facultate din țară, indiferent de profilul acesteia, au putut participa la concurs prin transmiterea unei fotografii și/sau a unui clip video din care trebuia să reiasă implicarea inginerilor în viața de zi cu zi.

 

La concurs s-au înscris 34 studenți de la 9 universități din țară. Dintre aceștia, 25 au trimis materialul fotografic necesar participării la concurs – secțiunea foto, iar fotografiile creație proprie au intrat în procesul de votare online desfășurat pe ccvsar.upb.ro.

 

Ca urmare a voturilor înregistrate, în cadrul finalei organizate în data de 15 decembrie 2017, au fost desemnați cei 3 câștigători ai concursului foto-video, secțiunea foto, care au fost ulterior premiați conform prevederilor cuprinse în regulament.

 

Toți participanții la concurs au primit diplome de participare și au fost invitați la un training foto-video, în cadrul căruia au primit sfaturi utile privind realizarea unor materiale care să respecte cele mai înalte standarde de profesionalism.