CCVSAR | AMiDeicuScantei
17616
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17616,ajax_fade,page_not_loaded,,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-10.1.1
 

AMiDeicuScantei

Activitate
2018, Cultură
Despre proiect

Universitatea POLITEHNICA din București, prin Centrul de Cultură, Voluntariat, Sport și Activități Recreative în parteneriat cu Asociația Studențească AMiCUS București a organizat prima ediție a unui eveniment similar unui club de lectură, sub numele AMideiCUScântei.

 

Evenimentul din data de 14 martie 2018 a durat două ore, timp în care participanții au discutat ideile regăsite în cartea „Tatăl celuilalt copil” de Parinoush Saniee. Cartea spune povestea unei familii iraniene, accentuând relațiile dintre părinți și copii, din perspectiva mamei și a copilului. La discuție au participat aproximativ 15 persoane.

 

Fiecare eveniment din cadrul proiectului AMideiCUScântei va avea ca temă de discuție o carte aleasă în prealabil, al cărei titlu și autor vor fi promovate în rândul studenților.
Participarea studenților la evenimentele din cadrul proiectului AMideiCUScântei se realizează în baza completării prealabile a unui formular de înscriere online. Participanții vor fi invitați să citească cartea până la data evenimentului, iar un moderator va coordona discuția ce va avea un cadru informal.

 

Se vor purta discuții despre cartea aleasă, despre autor, despre cărți și impresii de lectură personale, subiective pentru a încuraja studenții să citească opere valoroase din afara ariei lor de studiu și a exprima opinii argumentate.

 

*Notă: următorul eveniment din seria AMideiCUScântei se va desfășura în data de 4 aprilie. Cartea aleasă este Un bărbat pe nume Ove de Fredrik Backman.

Pentru mai multe detalii, vă invităm să urmăriți pagina evenimentului: https://www.facebook.com/events/190715315039971/