CCVSAR | OK Center
17694
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17694,ajax_fade,page_not_loaded,,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

OK Center

PREZENTARE

OK Center este primul centru din România dedicat educației financiare, atât pentru adolescenți, cât și pentru adulți.

 

Centrul susține dezvoltarea organică a societății românești, printr-o abordare de învățare de la individ la comunitate, în ceea ce privește managementul financiar.

 

Echipa OK Center crede în inovație, centrare pe tineri, integritate, învățare continuă, colaborare, creând un mediu de învățare cât mai aproape de cel real. Astfel, cursanții au șansa să aplice concepte practice, precum asumarea riscurilor, planificarea, lucrul în echipă, dezvoltarea gândirii strategice, cunoștințele financiare, ingrediente esențiale în contextul cotidian.

 

Prin activitatea sa, OK Center susține o atitudine financiară responsabilă în rândul tinerilor din România și contribuie la procesul de integrare pe piața muncii din România, în cadrul proiectului „Career Program – Going beyond Borders” din cadrul programului regional Erasmus+.

 

Sediul OK Center găzduiește activități de training și învățare atât pentru elevi, cât și pentru adulți, spațiu cu și despre tineri antreprenori și activități de voluntariat.

 

Pentru mai multe informații, vizitați site-ul: http://okcenter.ro/