CCVSAR | iQool
17697
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17697,ajax_fade,page_not_loaded,,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17941
 

iQool

PREZENTARE

IQool.ro a luat naștere printr-un cumul de viziuni ale unor tineri studenți pasionați și devotați. În cei aproape 5 ani de activitate, prin articolele de calitate și subiectele abordate, IQool a câștigat notorietate și a devenit unul dintre site-urile pe care tinerii dornici de a ține pasul cu noile tendințe le accesează zilnic.

 

Datorită interesului manifestat de tineri și prin diversitatea formelor de promovare, IQool a devenit într-un timp relativ scurt unul dintre cele mai accesate site-uri de dezvoltare pentru tinerii studenți. Functionând drept o platformă atractivă, ușor de utilizat și actualizat, IQool a reușit să devină viral și în social hub. Cu alte cuvinte, în 2016, IQool a ajuns la performanța de a avea 14.000 de like-uri pe Facebook și 1319 de cititori zilnici pe Instagram și Twitter.

 

Pentru mai multe informații, vizitați site-ul: http://iqool.ro/