CCVSAR | AMiCUS
17685
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17685,ajax_fade,page_not_loaded,,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17941
 

AMiCUS

PREZENTARE

AMiCUS este o asociaţie studenţească autonomă, apolitică, neguvernamentală şi non-profit, constituită la nivel naţional, având filiale în 15 dintre centrele universitare din ţară: Arad, Brăila, Braşov, Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Craiova, Galaţi, Iaşi, Oradea, Piteşti, Sibiu, Târgovişte, Târgu Mureş, Timişoara.
AMiCUS a pătruns în România în anul 1993 când un grup de studenți ieșeni au pus bazele asociației studențești non-guvernamentale, non-profit și apolitice. Scopurile de atunci ghidează și astăzi activitatea AMiCUS: întărirea relațiilor interumane fundamentate pe valorile moral-creștine și pe promovorea unor principii de viață sănătoase pentru trup, minte și suflet. Ideea a fost prealuată imediat de studenții din alte centre universitare din toată țara.

 

Pentru mai multe informații, vizitați site-ul: http://amicusromania.ro/